VvAA haalt niveau 2 van de Gouden Oor Erkenning

vlnr: Diederik Leusink (Senior Jurist & Manager VvAA Legal), Joost Elshof (Manager Ledenservice), Ron van Kesteren (Directeur bestuurder Stv) en Etienne de Cooker (Directeur Verzekeren VvAA)

VvAA heeft donderdag de Gouden Oor Erkenning niveau 2 uitgereikt gekregen. VvAA heeft nu drie jaar de Gouden Oor Erkenning voor de onderdelen Verzekeringen, Legal en Ledenservice. De Gouden Oor Erkenning is een bewijs dat de organisatie goed luistert naar de wensen van de klant. Ron van Kesteren, directeur bestuurder van Stichting toetsing verzekeraars: ‘VvAA toont aan dat het al jaren het klantbelang centraal stelt en echt wil weten wat er bij klanten leeft.’

Gouden Oor Erkenning waardevol 
Etienne de Cooker, directeur verzekeren van VvAA: ‘De Gouden Oor erkenning is voor ons waardevol als bewijs dat we de feedback van leden, klanten en medewerkers gebruiken om onze organisatie steeds te verbeteren. Niveau 2 is een mooie beloning voor deze prestatie’.

Stichting toetsing verzekeraars en het Gouden Oor
Het Gouden Oor stimuleert organisaties de stem van de klant te integreren in hun dienstverlening en zodoende structureel de klantbeleving naar een hoger plan te tillen.
Kijk voor meer informatie over de Gouden Oor-audit door Stichting toetsing verzekeraars op https://www.toetsingverzekeraars.nl/wat-kunt-u-van-ons-verwachten/toets-gouden-oor-standaard/. Voor meer informatie over het Gouden Oor, zie: www.goudenoor.nl. Daar vindt u ook de organisaties die een Gouden Oor erkenning hebben verkregen.