Stichting Gouden Oor helpt organisaties om maximaal te luisteren naar en gehoor te geven aan hun klanten. Het Gouden Oor werkt met geaccrediteerde certificerende instellingen die de audits uitvoeren. Stichting toetsing verzekeraars (Stv) is één van de geaccrediteerde auditorganisaties die bedrijven toetst voor de Gouden Oor-erkenning.

Accreditatie

Stv is geaccrediteerd door Stichting Gouden Oor. Dit betekent dat wij bedrijven kunnen toetsen aan de Gouden Oor Standaard. Deze standaard is de inspiratie geweest voor de AFM-Dashboardmodule Klacht- en feedbackmanagement; één van de modules die we in de tijd van de Keurmerk Klantgericht Verzekeren periode ook getoetst hebben.

Gouden Oor-audit door Stv

Voor verzekeraars die het Gouden Oor overwegen, is het praktisch om Stv de Gouden Oor-audit te laten doen. Wij hebben immers veel kennis van de branche en kunnen u helpen met best practices die we hebben gezien in andere organisaties.

Wilt u meer informatie over een Gouden Oor-audit door Stv? Neem dan contact met ons op via info@toetsingverzekeraars.nl of bel 070 – 750 82 15.

Gouden Oor-erkenningen na audit door Stv

De Gouden Oor-erkenning heeft drie niveau’s. Zo kan de verzekeraar zich blijven ontwikkelen en doorgroeien van niveau 1 tot aan niveau 3. We hebben in de afgelopen jaren vijf verzekeraars getoetst aan de Gouden Oor standaard. Deze vijf verzekeraars zijn allemaal erkend. Het gaat om de volgende verzekeraars:

Gouden Oor Erkend niveau 1

Coöperatie DELA sector Verzekeren
(2019/05 – 2022/05)

DAS Rechtsbijstand
(2019/04 – 2022/04)

NV Schade
(2019/03 – 2022/03)

VvAA
(2019/06 – 2022/06)

Gouden Oor Erkend niveau 2

Univé
(2020/01 – 2023/03)

Over het Gouden Oor

Sinds 2004 helpt Stichting Gouden Oor organisaties om maximaal te luisteren naar en gehoor te geven aan hun klanten. Met het Gouden Oor kunnen organisaties zich nog verder ontwikkelen in klantbeleving en het integreren van de stem van de klant in hun organisatie. Voor meer informatie, zie: www.goudenoor.nl. Daar vindt u ook de andere organisaties die een Gouden Oor-erkenning hebben verkregen.