Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Keurmerk Letselschade is in januari 2021 gelanceerd door De Letselschade Raad. Met de komst van dit keurmerk kunnen slachtoffers erop vertrouwen dat op één overzichtelijke locatie alle bonafide partijen staan geregistreerd, die belangen van mensen met letsel op integere en deskundige wijze behartigen. Voor het behalen en behouden van het NKL zijn audits verplicht om te toetsen of aan alle eisen worden voldaan. Kijk voor informatie op www.deletselschaderaad.nl/nkl.

Accreditatie

Stv is in juni 2023 door De Letselschade raad geaccrediteerd om audits te doen voor organisaties die het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL) hebben of willen hebben. 

NKL-audit door Stv

Heeft u het Keurmerk Letselschade en wilt u een audit laten uitvoeren? Of wilt u voor het Keurmerk in aanmerking komen? Wij kunnen voor uw organisatie de NKL audit verzorgen. Wij hebben veel kennis van de financiële sector.

Wilt u meer informatie over een NKL-audit door Stv? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel (070) 750 82 15.